Incendiu Corbeanca / Ygxsvlaf6jalvm - Focul, în apropierea unui » realitatea.net romanian world news data 170 countries

Incendiu Corbeanca / Ygxsvlaf6jalvm - Focul, în apropierea unui » realitatea.net romanian world news data 170 countries. Din primele date, incendiul pare să fi izbucnit de la vegetația uscată din zonă. Cred că cineva a dat foc la miriște. La fața locului sunt trei autospeciale cu apă și spumă ce încearcă să stingă flăcările. Este vorba despre 15 hectare de teren cuprinse de flăcări care au fost stinse de pompieri în aproximativ două ore. Un incendiu de vegetație a pornic în această seara în corbeanca, județul ilfov.

Antena 3 a transmis joi seară că un incendiu de vegetație a izbucnit în zona comunei corbeanca (ilfov), în apropierea caselor. Din cauza vântului puternic flăcările se îndreaptă amenințător spre casele din apropiere. Incendiu major în corbeanca, județul ilfov el nu a fost anunțat de isu. Locomotiva unu tren încărcat cu cereale a luat foc. Un incendiu de vegetație a izbucnit în noaptea de joi spre vineri în zona dintre localitățile corbeanca și periș, din județul ilfov.

X9kvdhht8mnhem
X9kvdhht8mnhem from media.b1tv.ro
E incendiu de vegetție în corbeanca, județul ilfov. (…) bate și vântul. primarul a spus că se deplasează la fața locului. E incendiu de vegetție în corbeanca, județul ilfov. Flăcările au fost văzute de la mare distanță. Antena 3 a transmis joi seară că un incendiu de vegetație a izbucnit în zona comunei corbeanca (ilfov), în apropierea caselor. Potrivit martorilor oculari, o problemă o reprezintă prezența vântului care favorizează extinderea cu repeziciune a flăcărilor. Alerta a fost dată de localnici care spun că. Este vorba despre 15 hectare de teren cuprinse de flăcări care au fost stinse de pompieri în aproximativ două ore.

Un incendiu de vegetatie a izbucnit, joi seara, in corbeanca.

La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri. Antena 3 a transmis joi seară că un incendiu de vegetație a izbucnit în zona comunei corbeanca (ilfov), în apropierea caselor. Potrivit localnicilor și martorilor, incendiu ar fi izbucnit la doar câteva minute după o furtună cu fulgere și trăsnete. Antena 3 a transmis joi seară că un incendiu de vegetație a izbucnit în zona comunei corbeanca (ilfov), în apropierea caselor. „incendiul este între corbeanca şi periş. Primarul din corbeanca a aflat de la televiziunile de știri despre incendiu. Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, în corbeanca. Din cauza vântului puternic flăcările se îndreaptă ameninţător spre casele din apropiere. Din primele date, incendiul pare să fi izbucnit de la vegetația uscată din zonă. Cred că cineva a dat foc la miriște. Un incendiu a izbucnit în corbeanca, localitate aflată lângă bucureşti. Deși în zonă sunt multe vile construite, pompierii au dat asigurări că nu există riscul. Potrivit martorilor oculari și imagin %

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, în corbeanca. Primarul din corbeanca a aflat de la televiziunile de știri despre incendiu. Potrivit martorilor oculari, o problemă o reprezintă prezența vântului care favorizează extinderea cu repeziciune a flăcărilor. Alerta a fost dată de localnici care spun că. Din cauza vântului puternic flăcările se îndreaptă amenințător spre casele din apropiere.

Alertă Incendiu In Sectorul 4 Din București Mai Multe Locuințe Au Luat Foc Video Stiri Pe Surse Cele Mai Noi Stiri
Alertă Incendiu In Sectorul 4 Din București Mai Multe Locuințe Au Luat Foc Video Stiri Pe Surse Cele Mai Noi Stiri from mediastiriv1.freenode.ro
Incendiu major în corbeanca, județul ilfov el nu a fost anunțat de isu. Alerta a fost dată de localnici. Un incendiu a izbucnit … El nu a fost anunțat de isu. Din primele date, incendiul pare să fi izbucnit de la vegetația uscată din zonă, arată antena 3. E incendiu de vegetție în corbeanca, județul ilfov. Din cauza vântului puternic flăcările se îndreaptă ameninţător. Publicat la 5 august 2021, 23:59 de mihnea talau.

Din cauza vântului puternic flăcările se îndreaptă ameninţător.

Flăcările se extind cu repeziciune spre casele din zonă. Un incendiu de vegetație a izbucnit la corbeanca, lângă bucurești. Potrivit martorilor oculari, o problemă o reprezintă prezența vântului care favorizează extinderea cu repeziciune a flăcărilor. Un incendiu de vegetație a izbucnit în noaptea de joi spre vineri în zona dintre localitățile corbeanca și periș, din județul ilfov. Incendiu de vegetație izbucnit la corbeanca, lângă bucurești. Potrivit autoritatilor, focul a cuprins aproximativ 500 mp. Alerta a fost dată de localnici. Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, joi seara, în corbeanca. Flăcările au fost văzute de la mare distanță. Din primele informații, incendiul ar fi fost declanşat de un trăsnet, în timpul furtunii de joi seară, însă a. Din cauza vântului puternic, flăcările au ameninţat casele din apropiere. Alerta a fost dată de localnici care spun că. Alerta a fost dată de localnici care spun că.

Alerta a fost dată de localnici care spun că. Primarul comunei, valeriu anton, a spus la acelaşi post de televiziune că este posibil ca incendiul să fi fost provocat şi localnicii să fi vrut să. Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, joi seara, în corbeanca. Un incendiu de vegetație a izbucnit în corbeanca. „incendiul este între corbeanca şi periş.

Incendiu Devastator In Corbeanca Mai Multe Vile De Lux Au Luat Foc
Incendiu Devastator In Corbeanca Mai Multe Vile De Lux Au Luat Foc from media-cdn2.romaniatv.net
Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, joi seara, în corbeanca. Din cauza vântului puternic flăcările se îndreaptă ameninţător. Anunțul primarului din corbeanca după incendiu. Aproximativ 15 hectare de teren au ars în noaptea de joi spre vineri în zona dintre localitățile corbeanca și periș, la câțiva kilometri de capitală. Flăcările au fost văzute de la mare distanță. Potrivit martorilor, o problemă o reprezintă intensitatea vântului care favorizează extinderea cu repeziciune a flăcărilor. „incendiul este între corbeanca şi periş. Focul, în apropierea unui » realitatea.net romanian world news data 170 countries

Din cauza vântului puternic, flăcările au ameninţat casele din apropiere.

Incendiu major în corbeanca, județul ilfov. Din cauza vântului puternic flăcările se îndreaptă ameninţător spre casele din apropiere. Din primele date, incendiul a pornitde la vegetaţia uscată din zonă. Incendiul se extinde spre lanul de porumb, iar oamenii vor să vină cu tractoare pentru a stinge incendiul. Pentru moment, nu se cunoscut cauzele incendiului, notează antena 3. Din primele date, incendiul pare să fi izbucnit de la vegetația uscată din zonă, arată antena 3. Un incendiu de vegetatie a izbucnit, joi seara, in corbeanca. Cred că cineva a dat foc la miriște. Incendiu violent la un centru comercial aflat pe dn1 în apropiere de corbeanca. Incendiu major în corbeanca, județul ilfov el nu a fost anunțat de isu. Focul, în apropierea unui » realitatea.net romanian world news data 170 countries Aproximativ 15 hectare de teren au ars în noaptea de joi spre vineri în zona dintre localitățile corbeanca și periș, la câțiva kilometri de capitală. Flăcările au fost văzute de la mare distanță.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook